MINE Peter de la Mar


Projectmanagement met passie

Diensten

Interim manager / leidinggevende


In elk bedrijf ontstaan soms gaten in de bezetting. Door ziekte, zwangerschap, vertrek of juist door het snel willen benutten van nieuwe kansen. Capaciteitsissues komen vaak onverwacht en altijd ongelegen.
Heeft u zo’n probleem? Dan ben ik beschikbaar om te helpen. Met mijn ruime ervaring als manager en met mijn analytisch vermogen kan ik mij snel inwerken en op vakkundige wijze de periode overbruggen tot een structurele oplossing is gevonden.

Evenementenorganisator


U kent het vast. Een waanzinnig idee om mensen bij elkaar te brengen. Om ze een boodschap mee te geven, iets te leren, elkaar te ontmoeten en/of om plezier te maken. Maar hoe gaat u dat realiseren naast uw normale werk? En wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Ik ben beschikbaar om deze klus te klaren. Van de uitnodiging tot de badges, van het programma tot de aankleding en van de techniek tot de catering. Ik ontzorg, regel, communiceer en houd overzicht. Samen organiseren we een topevenement!

Foto: Hans Gommer


Spreker


Ik zit boordevol verhalen. Over missies, visies, plannen, successen en blunders. Over multinationals en kleine vrijwilligersstichtingen. Over het loslaten van zekerheden en het starten als ZZP-er. Over saaie risico-audits en fascinerende collega’s. Ik ben in staat om complexe materie terug te brengen tot een handzaam verhaal. Een verhaal dat inhoudelijk klopt, beklijft en gebracht wordt met humor én aansprekende beelden zonder lappen tekst.

Procesverbeteraar


Diep van binnen ben ik een ordeschepper. Ik word blij van het oplossen van problemen. Van het stroomlijnen van een afdeling of het op gang trekken van een project tot het versnellen van een klantproces of het wegwerken van een hoofpijndossier. Zaken die u uiteraard ook zelf kunt oppakken, maar waarbij meerdere redenen denkbaar zijn om het juist uit te besteden. Het scheelt u tijd, geld, energie en een afbreukrisico. Ik ondersteun u graag bij het doorvoeren van verbeteringen. Op basis van scrum, agile, lean of de klassieke aanpak. Zodat uzelf kunt focussen op dingen die voor u nóg belangrijker zijn.

Erfgoedpromotor


Niets is mooier dan een wandeling in een ontwakende stad. Op zoek naar die ene bijzondere gevelsteen of dat vergeten overwoekerde monumentje. Ik vind cultuurhistorie fantastisch en vind het een uitdaging om anderen iets van mijn passie mee te geven. Door de mooiste verhalen te verzamelen en deze op een eigentijdse en publieksgerichte manier te vertalen in informatiesnacks. Zodat erfgoed beleefbaar wordt. Want je kunt wel veel van iets weten, maar dat op een goede manier voor het voetlicht brengen is een ander verhaal. Ik laat u graag mijn eigen digitale archief zien om samen te bepalen wat ik voor u kan betekenen. Van een grootschalig programma tot een losstaande activiteit.

MINE Peter de la Mar


Bachlaan 4
3706 BC Zeist
06-11040503


peter@minepeterdelamar.nl


linkedin.com/in/peterdelamar


Neemt u gerust contact op!